SPREMITE SE ZA UDOBNU I SIGURNU JESEN I ZIMU

Sa lišćem koje počinje da pada, vreme je da pripremite svoju Mazdu za predstojeću jesen i zimu. 

Ne dozvolite da vas hladno vreme iznenadi, posetite ovlašćeni Mazda servis i proverite našu sezonsku ponudu koja je osmišljena tako da vam omogući bezbednu i bezbrižnu vožnju u varljivim zimskim uslovima!

Uverite se da je Vaša Mazda spremna za predstojeću sezonu i iskoristite našu ponudu Specijalnih servisnih usluga i originalne opreme tokom zime 2023.!

 

PRONAĐI MAZDA PRODAVCA

PRED-SEZONSKI PREGLED VOZILA

Pre prvih pahulja, pobrinite se da vaša Mazda bude u besprekornom stanju. Naši tehničari će temeljno proveriti vaš automobil i obezbediti da bude spreman za zimu. Pregledaćemo sve vitalne sisteme od kočnica, akumulatora do brisača i svega ostalog!

ZAKAŽI PREGLED

Kompleti zimskih točkova

Nemojte da rizikujete klizanje po putevima prekrivenim snegom i ledom. Obezbedite sebi komplete točkova sa zimskim gumama koji će vam obezbediti vrhunsko prijanjanje kao i stabilnost i kontrolu u zimskim uslovima vožnje. Bezbednost pre svega!

KONTAKTIRAJ PRODAVCA

KOČNE PLOČICE

Kočnice su vaš najbolji prijatelj. Obezbedite savršeno stanje sistema za kočenje uz visokokvalitetne kočne pločice koje će zaustaviti vašu Mazdu kada je potrebno!

ZAKAŽI SERVIS

MAZDINA ORIGINALNA DODATNA OPREMA

Uživajte u vožnji sa našom vrhunskom dodatnom opremom. Od gumenih patosnica i obloga prtljažnika koji će zaštititi unutrašnjost vaše Mazde od prljanja do krovnih nosača i dodataka, mi imamo sve što vam treba!

POZOVI PRODAVCA

Fotografije su simbolične. Svi proizvodi ne moraju biti dostupni na tržištu u Srbiji. Ponuda važi za vreme trajanja akcije u periodu od 1.oktobra do 31.decembra 2023. godine. Za više informacija i ponudu koja odgovara vašem vozilu obratite se vašem ovlašćenom Mazda prodavcu.