MAZDA MX-5 2023

ODABERITE OPREMU

Prime-line

Standardna oprema Mazde MX-5 uključuje funkcije koje će obezbediti doživljaj sportske vožnje koja je ujedno sigurnija i udobnija. Osim sigurnosnih funkcija poput tempomata ili upozorenja na napuštanje vozne trake, dizajnerski detalji poput crnih spoljnih retrovizora ili kožne ručice menjača i ručne kočnice dobro upotpunjuju taj poseban doživljaj vožnje. 

ZBOGOM USB KABLOVIMA

BEŽIČNI APPLE CARPLAY

Svim omiljenim aplikacijama na iPhoneu pristupite bez kabla. Sa bežičnom vezom aplikacije Apple CarPlay vaš iPhone se bežično povezuje sa sistemom informisanja i zabave. Nakon inicijalnog postavljanja aplikacija će se automatski povezivati sa telefonom svaki put kada uđete u automobil.

PRAKTIČAN STIL

UPRAVLJAČ PRESVUČEN KOŽOM SA SREBRNIM PROŠIVIMA

Upravljač presvučen kožom u crnoj boji sa srebrnim prošivima ne samo da izgleda odlično, već i omogućuje odlično prianjanje i vrlo je udoban za držanje.

Exclusive-line

Paket opreme Exclusive-Line uključuje vrednu dodatnu opremu sa nekoliko apsolutno odličnih elemenata. Oni se odnose na sedišta presvučena crnom kožom i audiosistem BOSE® sa 9 zvučnika i visokotonskih zvučnika u naslonima za glavu. Osim toga, taj nivo opreme vam daje priliku da opremu svoje Mazde MX-5 dopunite vrednim sigurnosnim funkcijama uz paket sistema za pomoć vozaču.

ELEGANTNA UNUTRAŠNJOST

PERFORIRANA KOŽA U CRNOJ BOJI

Paket opreme Mazde MX-5 Exclusive-Line nije samo sinonim za privlačan dizajn spoljašnjosti i odlične vozne performanse, već i za unutrašnjost koja vas oduševljava svaki put kad zakoračite u nju. Meka i suptilna koža u crnoj boji odraz je vrhunskog kvaliteta unutrašnjosti u ovom legendarnom niskom roadsteru.

SAVRŠENA UDOBNOST

AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

Jednostavan sistem klima-uređaja automatski podešava klimu u vozilu na željenu temperaturu. Bez obzira na vremenske prilike, vozači i putnici će uvek uživati u udobnosti visokog standarda tokom opuštene vožnje.

Kazari

Kazari je japanski izraz za ukrase – boje i teksture, vizuelno i taktilno. Mazda MX-5 Kazari odražava individualnost i inspiraciju. Uz klasičnu unutrašnjost u boji terakote i tamnosmeđi platneni krov Mazda MX-5 Kazari ostavlja jak dizajnerski utisak.

NOVA KOŽA

PERFORIRANA NAPPA KOŽA U BOJI TERAKOTE

Mazda MX-5 ST vam nudi priliku da vozite sa stilom, ali i da sedite sa stilom – okruženi potpuno novom perforiranom Nappa kožom u boji terakote. Nappa koža je poznata po svom odličnom kvalitetu, mekoći i fleksibilnosti.

ELEGANTNI KONTRASTI BOJE

SMEĐI PLATNENI KROV

Smeđi platneni krov je istovremeno elegantan i sportski element Mazde MX-5 Kazari koji izgleda tako dobro da možda nećete ni hteti da ga otvorite.

Kizuna

Veza između Mazde i užitka u vožnji, veza između vozača i vozila, izražena u svakoj boji i u svakom detalju: to je ono što predstavlja novi posebni model Kizuna. Kizuna je japanski izraz za traku i predstavlja kombinaciju bele Nappa kože i elegantnog platnenog krova od tamnoplave tkanine kako bi se stvorio utisak emocije i prefinjenosti.

PERFORIRANA BELA NAPPA KOŽA

UŽIVAJTE U ELEGANTNOJ UNUTRAŠNJOSTI

Mazda se ne zadržava na prelepoj spoljašnjosti i odličnim performansama na putu – unutrašnjost mora biti podjednako prelepa i uzbudljiva. Meka i fleksibilna bela Nappa koža naglašava osećaj vrhunskog kvaliteta u ovom legendarnom, niskom roadsteru.

ELEGANTNI KONTRASTI BOJE

PLAVI PLATNENI KROV

Plavi platneni krov savršeno upotpunjuje sedišta presvučena belom Nappa kožom, čime se stvara spektakularan kontrast boja koji još više naglašava prefinjenost Mazde MX-5 Kizuna.

Homura

Homura – japanski izraz za strast, emocije i sportski duh. U ovom slučaju sportski duh Mazde MX-5 dovodimo na novi nivo: kovane aluminijumske felne, BBS® ili RAYS®, u zavisnosti od motora, i sportska sedišta Recaro® će vašu vožnju u Mazdi MX-5 pretvoriti u pravi doživljaj. 

SPORTSKA SEDIŠTA RECARO

ZA JOŠ SPORTSKIJI OSEĆAJ

Savršeno iskrojena sedišta Recaro vas obavijaju u oštrim krivinama i pružaju nenadmašiv sportski izgled i osećaj. Uz grejanje sedišta, prilagođavanje nagiba sedišta, bočne vazdušne jastuke i zvučnik BOSE® integrisan u naslon za glavu, sedišta Recaro pružaju sve što bi visokoefikasna sportska sedišta trebalo da pružaju i više.

JOŠ VIŠE SPORTSKOG DUHA

KOČIONI SISTEM BREMBO®

Kad god odaberete Mazdu MX-5 Homura u kombinaciji sa snažnim motorom od 184 KS, uključeni su prednji kočioni sistem Brembo®, amortizeri Bilstein®, ukrućenje prednjeg mosta i diferencijal sa ograničenjem proklizavanja. Verno odani svom motu – Jinba Ittai – postižemo još bolju voznu dinamiku i veći užitak u vožnji.

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM MX-5

Otkrijte više o Mazdi MX-5. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.

ISTRAŽITE VIŠE O MAZDI MX-5 ROADSTER

Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.