DODATNA OPREMA ZA MAZDU MX-5

PERSONALIZUJTE SVOJ AUTOMOBIL

Čak i osnovni model Mazde MX-5 priziva osećaj klasičnog roadstera. Ali tu nije kraj. Ovaj kultni roadster možete još više da učinite svojim pomoću visoko kvalitetnih dodataka.

DO NAJSITNIJEG DETALJA

LJUBAV U SVAKOM ASPEKTU

Nijedan model ne otelotvoruje Mazdin DNK kao MX-5. Ikoni roadstera odajemo priznanje čak i putem najsitnijih detalja – od elegantnog reljefnog otiska MX-5 na aluminijumskim felnama do brendiranog dizajna i sportskog zvuka prigušivača. U stvari, želimo da iskoristimo svaku priliku da bismo izrazili svoju ljubav prema Mazdi MX-5.

NAJZANIMLJIVIJE

Pogledajte našu galeriju slika da biste se upoznali sa vrhunskom dodatnom opremom koju nudimo. Istražite naš asortiman i inspirišite se načinima na koje možete da prilagodite svoju Mazdu MX-5.

SPORTSKE OPCIONE ALUMINIJUMSKE FELNE

Sportske opcione aluminijumske felne za Mazdu MX-5 garantuju dinamičan izgled, gde god da krenete. Savršeno su usklađene sa izražajnim dizajnom KODO: Duša pokreta kako bi u potpunosti privukle pažnju.

Kamera za vožnju unazad

Neka vožnja unazad bude totalno jednostavna. Kamera za vožnju unazad pomaže u otkrivanju mrtvih uglova neposredno iza vozila i omogućuje vam pregled niskih područja koja ne možete da vidite putem retrovizora. 

SPORTSKI PRIGUŠIVAČ ZVUKA BASTUCK

Ovaj izduvni sistem od nerđajućeg čelika marke Mazda podiže nivo uzbuđenja u vezi sa MX-5 i zbog zvuka i zbog izgleda. Sa sportskim prigušivačem zvuka Bastuck, čak i u svakodnevnoj vožnji gradom imaćete utisak da ste na trkačkoj stazi.

KOMPLET ZA SPUŠTANJE VEŠANJA

Još više se približite putu. Sa spuštenim vešanjem na vašoj Mazdi MX-5 svaka vožnja je još uzbudljivija. Osim toga, elegantne linije karoserije se ističu kao nikada ranije. Svaka vožnja se čini kao da lebdite.

CRVENI ČEP REZERVOARA ZA ULJE

Mali detalji čine MX-5 zaista vašom. 

DODATNE INFORMACIJE

Da li je istaknuta dodatna oprema zagolicala vašu maštu? Saznajte više o opcijama konfigurisanja Mazde samo jednim klikom. Pronaći ćete sve potrebne informacije, od kataloga dodatne opreme do lokatora distributera.

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM MX-5

Otkrijte više o Mazdi MX-5. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

ISTRAŽITE VIŠE O MAZDI MX-5 ROADSTER

Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.