PAKETI OPREME MODELA MAZDA CX-30

ODABERITE OPREMU

Osnovna oprema

Od 22.990 €1
Impresivan izgled i odlične performanse dolaze uz iznenađujuće bogat sadržaj osnovnog paketa opreme.

LED PREDNJA SVETLA SA UREĐAJEM ZA PRANJE

ODLIČNA VIDLJIVOST U SVIM USLOVIMA

Smeštena pod oštrim uglom, prednja svetla stvaraju upečatljiv izgled i omogućuju neverovatnu svetlost čak i na najmračnijim putevima. Opremljena su uređajem za pranje kako biste mogli da vozite sa poverenjem, bez obzira na vremenske uslove.

VRHUNSKE TEKSTILNE PRESVLAKE

PREFINJEN KVALITET I IZRADA

Presvlake od sive tkanine vrhunskog kvaliteta, dostupne već od najosnovnijih verzija, stvaraju suptilnu, ali nepogrešivo prefinjenu unutrašnjost u Mazdi CX-30. Visokokvalitetni materijali svih obloga unutrašnjosti pružaju maksimalnu udobnost.

Plus

Od 24.890 €1
Vožnje bez stresa u gradu i izvan grada uz naš inteligentni sistem pomoći pri kočenju i sistem nadzora mrtvih uglova sa upozorenjem na bočni saobraćaj iza vozila.

PRILAGODLJIVA LED PREDNJA SVETLA*

DIVAN IZGLED I ODLIČNA VIDLJIVOST

Ne samo da prilagodljiva LED prednja svetla poboljšavaju vidljivost, već sa svojim neverovatno belim svetlom izgledaju prelepo. Elegantna svetla su sastavni deo dizajna Kodo i graciozno se protežu zajedno sa konturama prednjeg branika u odvažan trouglasti motiv rešetke.

*Uz opcioni paket 'STYLE'

SCBS SA FUNKCIJOM DETEKCIJE PEŠAKA

VIŠE SIGURNOSTI ZA SVE

Senzori prate brzinu i udaljenost od vozila ispred vas, a kočnice se pripremaju za zaustavljanje vozila u nuždi ili automatsko kočenje ako se previše približite. Funkcija detekcije pešaka uveliko poboljšava sposobnost automobila da izbegne nepredviđene nesreće, pomažući vam da vozite još opuštenije, čak i prometnim gradskim ulicama.

Homura

Od 25.590 €1
Mazda CX-30 2022 Homura stvorena je kako bi zadovoljila sve čula. Novopredstavljena boja Platinum Quartz i dodatne dizajnerske funkcije izdvajaju je od ostalih, dok vas unutrašnjost obavija u intimnu atmosferu kako bi vam pre svega bilo udobno.

DODATNI DAŠAK ELEGANCIJE

CRNA TKANINA SA CRVENIM ŠTEPOVIMA

Visokokvalitetna sedišta sa crnom tkaninom i crvenim štepovima unutrašnjosti daju luksuzniji izgled i utisak, čineći je još primamljivijom pri svakom otvaranju vrata kod ulaska i odlaska na put.

SVAKA JE SITNICA VAŽNA

CRNA KUĆIŠTA RETROVIZORA

Prelepo upotpunjuju lepotu spoljašnjosti dodatno ističući skladne proporcije automobila.

GT

Od 26.490 €1
Vožnje bez stresa noću uz prilagodljiva LED prednja svetla i dodatna udobnost i praktičnost uz električno otvaranje vrata prtljažnika jednim dodirom.

PRILAGODLJIVA LED PREDNJA SVETLA

SIGURNIJA VOŽNJA NOĆU

Izuzetno napredna prednja svetla automatski se prigušuju kada vam u susret dolazi drugo vozilo, dok se snop svetala širi tokom vožnje u krivinama kako biste sa lakoćom videli ispred sebe.

OTVARANJE JEDNIM DODIROM

VRATA PRTLJAŽNIKA NA ELEKTRČNI POGON

Brži i jednostavniji pristup prtljažniku omogućen je električnim otvaranjem vrata prtljažnika samo jednim dodirom, i to na samim vratima prtljažnika, iz unutrašnjosti automobila ili daljinski na elektronskom ključu.

GT Plus

Od 28.290 €1
Luksuz ujedinjen sa sportskim duhom donosi opcione kožne presvlake anatomski oblikovanih sedišta.

LUKSUZ I SPORTSKI DUH U JEDNOM

PRESVLAKE OD CRNE KOŽE*

Presvlake od najfinije crne kože, uz električno podešavanje vozačevog sedišta sa memorijama položaja, unose dašak luksuza u putnički prostor Mazde CX-30.

*U kombinaciji sa opcionim paketom „LUXURY“

MAZDA CX-30 2022

PREGLEDAJTE ILI UPOREDITE SVE FUNKCIJE

Postupak je vrlo jednostavan: odaberite dva automobila i uporedite njihove cene, glavne funkcije i opremu.

OTKRIJTE
DODATNA OPREMA

PERSONALIZUJTE SVOJU MAZDU

Mazda CX-30 dolazi sa širokom lepezom mogućnosti koje vam omogućuju da stvorite automobil samo za sebe – bez obzira da li želite da prilagodite izgled, putne ili sigurnosne funkcije ili da napravite samo nekoliko personalizovanih promena u dizajnu.

ISTRAŽITE

OSTANITE U KONTAKTU POMOĆU MAZDE CX-30

Saznajte više o potpuno novoj Mazdi CX-30. Dogovorite probnu vožnju ili pregledajte brošure

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.