MAZDA CX-30 2021

DODATNA OPREMA KOJOM ĆETE PERSONALIZOVATI AUTOMOBIL

UNESITE SVOJ KARAKTER

Iako se u opremi naših standardnih modela već nalazi impresivan izbor udobnih i elegantnih funkcija, Mazdina dodatna oprema vam pruža priliku da stvorite automobil sa izgledom i osećajem koji u potpunosti odgovara vašem karakteru.

Srebrna kućišta retrovizora

Lepota je u najsitnijim detaljima. Nova srebrna kućišta retrovizora na vratima Mazdi CX-30 pridodaju diskretan dašak elegancije.

KROVNI NOSAČI

Šlag na kraju čine aluminijumski krovni nosači koji dopunjuju sportski izgled Mazde CX-30. Dostupni u crnoj i srebrnoj boji, naglašavaju svaku opciju boje i obloge.

PROSVETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Naše obloge pragova od nerđajućeg čelika štite ulaz od ružnih otisaka cipela, a istovremeno pružaju nepogrešiv dašak elegancije.

Bežični punjač

Ako imate mobilni telefon koji podržava QI bežično punjenje, možete se pozdraviti sa zapetljanim kablovima uz našu integrisanu konzolu za bežično punjenje.

SET ALUMINIJUMSKIH PAPUČICA

Naše visokokvalitetne sportske papučice od mat aluminijuma vašoj Mazdi daju vrhunski izgled i osećaj koji će trajati još dugo vremena.

INTELIGENTNI SISTEM PRTLJAŽNIKA

Inovativna sklopiva podnica prtljažnika u tri dela omogućuje vam pregrađivanje prtljažnog prostora kako se vaš dragoceni teret ne bi kotrljao u prtljažniku.

ODVOJIVA KUKA ZA VUČU

Odvojiva kuka za vuču nikada ne smeta izgledu vašeg automobila, ali je uvek spremna za sve što je preveliko ili preteško da bi stalo unutra.

VIŠE INFORMACIJA

Otkrijte kako možete da prilagodite svoju Mazdu CX-30. Obratite se lokalnom Mazdinom zastupniku koji će vas savetovati u vezi sa odabirom.

OSTANITE U KONTAKTU UZ POMOĆ MAZDE CX-30

Saznajte više o potpuno novoj Mazdi CX-30. Isprobajte automobil sami u probnoj vožnji ili potražite više informacija u našim brošurama