Grand Motors

Novi Sad

Bulevar Vojvode Stepe 50
21137 Novi Sad

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 09.00-17.00 08.00-16.00
Utorak 09.00-17.00 08.00-16.00
Sreda 09.00-17.00 08.00-16.00
Cetvrtak 09.00-17.00 08.00-16.00
Petak 09.00-17.00 08.00-16.00
Subota 09.00-14.00 09.00-14.00

Predstavljamo Mazdu3, uzbudljivi, sportski sedan sa sofisticirano izrađenom unutrašnjošću u čijem je središtu čovek.  

 

Mazda3 savršeno kombinuje performanse, snagu i lepotu, a zahvaljujući KODO „Duša pokreta“ svaki mali detalj odiše sportskim i dinamičkim pokretima. Dinamičan izgled Mazde3 stvara dojam snažnog kretanja prema napred a snažan i široki stav nagoveštava uzbudljivu vožnju. Spoljašnjost odražava energičnu napetost i osećaj ritmičnih pokreta koji osvaja vozače na prvi pogled.

 

Precizno izrađena unutrašnjost Mazde3, u čijem je središtu čovek, izrađena je od vrhunskih materijala i velika pažnja je posvećena detaljima. Impresivno prostrana, luksuzno redizajnirana unutrašnjost sa sportskim sedištima, električnom parking kočnicom, šavovima u boji i mekanim materijalima pružaju vam udobnost koju trebate da biste uživali u vožnji. Novodizajnirani upravljač, zakrivljena instrument tabla i hromirani detalji naglašavaju izgled kokpita.

  • Karakteristična LED svjetla

   Karakteristična LED svetla

    

   Prepoznatljiva karakteristična LED svetla uključuju prilagodljiva duga svetla s funkcijom pranja, koja vam omogućavaju odličnu vidljivost noću, a da pritom ne zaslepljuju druge vozače. Dnevna LED svetla, prednja LED svetla za maglu, zadnja LED svetla i nova dinamična prednja LED svetla pojačavaju upadljivo karakterističan izgled Mazde3.

   Karakteristična LED svetla

  • Luksuzne metalik boje

   Premium metalik boje

    

   Nova premium metalik boja Mazde3 – machine siva u potpunosti odražava potragu za izuzetnom lepotom mašina, koju postižemo naprednom tehnologijom lakiranja TAKUMI-NURI. Na tragu dizajnerskog jezika KODO, machine siva boja naglašava dinamični i sportski dizajn Mazde3.

   Našu strast za automobilima potpuno otelovljuje premium metalik boja, Soul crvena – duboka, intenzivno crvena boja koja zrači energijom emocija.

   Premium metalik boje

  • Novodizajnirani upravljač s grijanjem

   Novodizajnirani upravljač s grejanjem

    

   Prostrana unutrašnjost Mazde3 u čijem je središtu čovek pruža savršeno vozačko okruženje, a sada je poboljšana i ergonomija kožom presvučenog upravljača i čvrst hvat upravljača sa smanjenim prekidačima i kućištem vazdušnog jastuka. Omogućava vozaču nadzor nad audio sistemom, nadzor vožnje, a takođe se i zagreva ubrzo nakon paljenja motora i tako održava toplinu vaših ruku za vreme hladnih zimskih dana.

   Novodizajnirani upravljač s grejanjem

  • Mazdini aluminijski naplatci

   Mazdine aluminijumske felne

    

   Novodizajnirane, elegantne 18-inčni aluminijumske felne pojačavaju utisak koji privlači pažnju. Mazdine aluminijumske felne izvanredno kombinuju stil i performanse, imaju jednu od najlaganijih konstrukcija u klasi i osmišljene su da bi smanjile prenos buke sa puta i pojačali stabilnost.

   Mazdine aluminijumske felne

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namenjenim lokalnom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu.

  Login