Grand Motors

Novi Sad

Bulevar Vojvode Stepe 50
21137 Novi Sad

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 09.00-17.00 08.00-16.00
Utorak 09.00-17.00 08.00-16.00
Sreda 09.00-17.00 08.00-16.00
Cetvrtak 09.00-17.00 08.00-16.00
Petak 09.00-17.00 08.00-16.00
Subota 09.00-14.00 09.00-14.00
Mazda CX-3

Karakterističnost kroz kombinaciju zabavne vožnje i inteligentnih performansi

 

Mazdina impresivna tehnologija SKYACTIV omogućuje vam da iskusite zabavnu stranu CX-3, a istovremeno donosi kontrolu, udobnost i umerenu potrošnju. Gde god da krenete, uživajte u žustrom, odzivnom upravljanju i izuzetno dinamičnoj vožnji. Dalje, performanse ovog kompaktnog SUV-a pojačava tehnologija SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, zahvaljujući kojoj možete doživeti istinsku zabavu u vožnji i iskusiti Jinba Ittai intenzivnije nego ikada pre. Svaki element CX-3 izrađen je zbog vrhunske kontrole, maksimalne udobnosti i optimalne potrošnje goriva.

 

Unapredili smo i sigurnosne funkcije tehnologije i-ACTIVSENSE koje stalno paze na vas i omogućuju podršku u svim situacijama tako da možete voziti potpuno sigurno i opušteno. Mazda CX-3 je vodeći automobil u aktivnoj sigurnosti, ima sveobuhvatan paket inovativnih tehnologija kao što su sistem upozorenja za napuštanje kolovozne trake, sistem upozorenja vozača na umor, sistem nadzora mrtvih uglova i upozorenja za bočni saobraćaj pozadi, sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova i kamera za vožnju unazad. Naš inteligentni sistem kočenja u gradskoj vožnji automatski koči ako se previše približite drugom vozilu ili pešaku, a Mazdin radarski tempomat održava razmak od vozila ispred vas.

  • SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

    

   Mazdina neumorna potera za filozofijom Jinba Ittai, osećajem sjedinjenosti sa automobilom, dovela je do rezultata u obliku tehnologije SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Osim poboljšanih ekoloških i sigurnosnih funkcija, tehnologija omogućuje i integrisanu kontrolu nad motorom, menjačem, podvozjem i karoserijom, tako da se možete opustiti i uživati u vožnji.

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

    

   Mazdu CX-3 možete kontrolisati lako i precizno zahvaljujući funkciji G-Vectoring Control. Prva od serije tehnologija SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS inteligentno prilagođava obrtni moment motora zavisno od ugla zaokreta upravljača i optimizuje vertikalno opterećenje točka. Rezultat? Dramatično poboljšanje upravljivosti, čime se postižu bolje perfomanse i još uzbudljivija vožnja.

   G-Vectoring Control

  • Sustav prepoznavanja prometnih znakova

   Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova

    

   Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova (TSR) u Mazdi CX-3 automatski prepoznaje saobraćajne znakove i o njima obaveštava vozača, pa se možete usredsrediti na užitak vožnje. Funkcija prepoznavanja saobraćajnih znakova koristi kameru usmerenu prema napred koja nadzire put ispred vozila i na aktivnom vozačkom displeju prikazuje ograničenja brzine, znakove ograničenja brzine, znakove zabrane saobraćaja i upozorava vas ako ih prekoračite. Tako ste uvek korak ispred.

   Prepoznavanje saobraćajnih znakova

  • Pogon na sva četiri kotača i-ACTIV (AWD)

   Pogon na sva četiri točka i-ACTIV (AWD)

    

   Naš visokoefikasni sistem nove generacije i-ACTIV AWD pruža vam Jinba Ittai užitak vožnje kao i moćne performanse bez povećanja potrošnje goriva.

   Najmoderniji senzori stalno nadziru uslove na putu i postupke vozača. Pametan sistem tada prenosi snagu na točkove sa najboljim prijanjanjem, što omogućava dinamičnu i sigurnu vožnju.

   Pogon na sva četiri točka i-ACTIV (AWD)

  • Sustav nadzora mrtvih kutova

   Sistem nadzora mrtvih uglova

    

   Sistem nadzora mrtvih uglova (BSM) upozorava vas na skrivena vozila i tako vam pomaže da izbegnete opasna prestrojavanja. Svetleća dioda na spoljnom retrovizoru ima i zvučni signal upozorenja tako da uvek znate što se događa. BSM takođe deluje zajedno sa sistemom upozorenja za bočni saobraćaj pozadi (RCTA) da bi vas upozorio kad vam se približava drugi automobil dok unazad izlazite sa parking mesta.

   Sistem nadzora mrtvih uglova

  • Mazdin radarski tempomat

   Mazdin radarski tempomat

    

   Mazdin radarski tempomat (MRCC) koristi radar milimetarske talasne dužine radi procene relativne brzine i udaljenosti od vozila ispred vas i automatski prilagođava brzinu radi vaše sigurnosti. MRCC radi unutar postavljenog područja brzine i automatski prilagođava i održava sigurnu udaljenost od automobila ispred vas da bi vozaču ublažio napor tokom dugih vožnji i na auto-putevima.

   Mazdin radarski tempomat

  • Prema idealnoj filozofiji Jinba Ittai

   U skladu sa filozofijom Jinba Ittai

    

   Mazda je postigla osećaj jedinstva između vozača i automobila. Naš pristup u čijem je središtu čovek uzdigao je dizajn, tehnologiju i performanse na nove nivoe tako da možete uživati u vožnji kakvu zaslužujete. Poboljšanja stabilnosti i udobnosti znače da CX-3 reaguje na komande vozača puno bolje nego ikad dosad, a zahvaljujući smanjenoj buci i vibracijama sada možete uživati u opuštajućoj vožnji.

   U skladu sa filozofijom Jinba Ittai

  • Sustav upozorenja vozača na umor

   Sistem upozorenja vozača na umor

    

   Sistem upozorenja vozača na umor (DAA) aktivira se pri brzinama većim od 65 km/h i počinje da „uči“ o vozačevim navikama radi smanjenja broja nesreća uzrokovanih umorom. Nadzirući kretanje CX-3 tokom vožnje pametni sistem može prepoznati promenu u ponašanju koja može ukazivati na gubljenje koncentracije vozača pa predložiti zaustavljanje radi odmora. To je još jedna sigurnosna funkcija koja vam omogućuje da vozite sa punim poverenjem.

   Sistem upozorenja vozača na umor

  • Napredni inteligentni sustav kočenja u gradskoj vožnji

   Unapređeni sistem kočenja u gradskoj vožnji

    

   Koristeći se kamerom za nadzor razmaka i brzine automobila ispred vas, inteligentni sistem kočenja u gradskoj vožnji (SCBS) pomaže vam da izbegnete nezgode pri manjim brzinama. Ovaj pametni sistem priprema kočnice za zaustavljanje u nuždi ili koči automatski kako bi sprečio ili ublažio posledice sudara. Sada reaguje i na pešake, a u najvišem paketu ima i zadnji SCBS radi sprečavanja sudara pri vožnji unazad.

   Unapređeni sistem kočenja u gradskoj vožnji

  Prikazani modeli možda nisu isti kao modeli namenjeni srpskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljašnje opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

  Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti obračuna maloprodajne cene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da tačnu cenu konkretnog modela potražite kod ovlašćenog Mazda partnera.

  Login