Grand Motors

Novi Sad

Bulevar Vojvode Stepe 50
21137 Novi Sad

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 09.00-17.00 08.00-16.00
Utorak 09.00-17.00 08.00-16.00
Sreda 09.00-17.00 08.00-16.00
Cetvrtak 09.00-17.00 08.00-16.00
Petak 09.00-17.00 08.00-16.00
Subota 09.00-14.00 09.00-14.00
 MZD Connect
Povezivost

Osećaj sjedinjenja

 

Zahvaljujući sistemu MZD Connect, u toku ste sa zahtevima modernog sveta i istovremeno sigurno povezani sa putem, što vam daje potpunu kontrolu. Obavite zadatak koji je pred vama bez odvraćanja pažnje sa puta i prilagodite navigaciona i komunikaciona podešavanja automobila dok ste usmereni na čisto zadovoljstvo i užitak u vožnji. Savršen odraz koncepta Jinba Ittai.

USMERENA NA VAS

Vozačevu stranu smo sasvim prilagodili vozaču i pobrinuli se da su sve komande idealno raspoređene. Stvorili smo sigurno, bezbrižno iskustvo vožnje u kojem možete da uživate jer su vam sve potrebne informacije u vidokrugu. Ali, to ne znači da smo zaboravili potrebe suvozača. Njihova strana pruža osećaj slobode i sigurnosti u otvorenoj, prostranoj i opuštajućoj atmosferi.

OSEĆAJTE SE POVEZANI

Zahvaljujući sistemu MZD Connect, možete jednostavno i sigurno upućivati i primati pozive putem integrisane funkcije Bluetooth®. Primajte tekstualne poruke i odgovarajte koristeći se programiranim unapred sastavljenim odgovorima. Sistem MZD Connect smešten je u visini pogleda vozača i takođe vam omogućuje pristup brojnim informacijama putem povezanog pametnog telefona, kao što su audioknjige, izveštaji o saobraćaju u realnom vremenu i nalozi elektronske pošte. Aplikacija aha™ omogućuje vam upotrebu društvenih mreža, uključujući Facebook i Twitter. Možete reprodukovati muziku putem kompatibilnog pametnog telefona, pa čak i slušati mrežne radio stanice. Biti povezan znači biti dovoljno fleksibilan da možete da se prilagodite bilo kakvoj situaciji. Mazdin novi sistem za povezivanje MZD Connect radi skoro poput pametnog telefona - moguće ga je ažurirati sa novim funkcijama kada postanu dostupne. To znači da sistem vašeg automobila neće nikada da zastari i uvek će da prati vas i put.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA

MULTIMEDIJSKI UPRAVLJAČ


Osmišljen tako da mu se može pristupiti lako i uz minimalno skretanje pažnje s vožnje, novi HMI-commander praktično je smešten između vozačkog i suvozačkog sedišta. Njime se poboljšava upravljanje sistemom za zabavu i informisanje „na slepo“. Omogućuje vam izmenu podešavanja vozila i sigurno pregledanje informacija pomoću sistema MZD Connect dok vozite. U takvom je položaju da vozač može da zahvati kružni taster prirodnim pokretom, bez ikakvih teškoća, a pametne glasovne komande sistema takođe vam omogućuju menjanje radio stanica, povećavanje karte ili traženje telefonskih kontakata na jednostavniji i sigurniji način nego ikada ranije.

OSTANITE INFORMISANI

Pomoću aplikacija sistema MZD Connect možete da nadgledate potrošnju goriva, prikazujete status sistema vozila i-STOP i da dobijate informacije o sledećem datumu redovnog održavanja, kao i upozorenja vozila.

Sistem MZD Connect ima i navigacioni sistem** (kod nekih modela kao opcija) koji uključuje besplatno ažuriranje karata u prve tri (3) godine. Navigacioni sistem se ažurira svakih šest (6) meseci kada nova verzija postane raspoloživa. U sistemu možete izabrati dvodimenzionalni ili trodimenzionalni prikaz karata, a imate i različite opcije rute – najbržu, najkraću, najekonomičniju i najlakšu. Možete i pretraživati zanimljiva mesta dok vozite.  

*Mogu se primenjivati funkcionalna i regionalna ograničenja

**Navigacija je dodatna funkcija

PREGLED PUTA

AKTIVNI VOZAČKI DISPLEJ (ACTIVE DRIVING DISPLAY, ADD)

 

Uz Mazdin novi aktivni vozački displej izbegavate ometanja jer se odmah ispred vas, u vašem vidnom polju, prikazuju ključne informacije o vožnji. Prikazuju vam se informacije u realnom vremenu, kao što su brzina vozila, tempomat, uputstva za navigaciju od skretanja do skretanja, kao i status aktivnih sigurnosnih sistema, uključujući upozorenja. Važne informacije se prikazuju u boji na displeju visoke rezolucije ugrađenom na instrument tablu, direktno u vidokrugu vozača, da bi se pokreti oka i smetnje sveli na najmanju moguću meru. Tako možete uživati u vožnji koja je pred vama bez skretanja pažnje sa puta.

DRIVE TOGETHER

Doživite snagu filozofije „Jinba Ittai” na vlastitoj koži. Proverite ponudu modela,  potražite Mazda partnera ili zakažite probnu vožnju..

Jedinstvo automobila i vozača

Drive Together

Jedinstvo automobila i vozača

Saznajte više

Dizajn

Čisti užitak u vožnji

Saznajte više
Probudite vozača u sebi

Mazda MX-5 RF

Probudite vozača u sebi

Saznajte više
Login